Vughts Voetbaltoernooi weer groot succes

Op de woensdagen 3 en 10 april werd het jaarlijkse Vughtse Voetbaltoernooi gehouden. In samenwerking met alle drie de voetbalverenigingen organiseerde MOVE Vught een toernooi voor alle basisschoolkinderen van Vught, Helvoirt en Cromvoirt.

Chillen in de goal

Op 3 april werd er letterlijk afgetrapt op de velden van VV Helvoirt met een toernooi voor de allerkleinsten. Op kwart velden werd in de categorie groep 1-2 en de categorie 3-4 gespeeld. Veel blije en rooie koppies verlieten het Jan Hovell Sportpark.
10 april waren de velden van SV Real Lunet en Zwaluw VFC op sportpark Bergenshuizen het toneel van de toernooien voor groep 5-6 en 7-8. In de heerlijke voorjaarszon zijn er schitterende doelpunten, mooie reddingen en spectaculaire acties gemaakt, maar bovenal bruiste het van plezier en werden de wedstrijden gespeeld in een gemoedelijke sfeer.
MOVE Vught bedankt alle 912 deelnemers en teambegeleiders voor hun inzet. Een speciaal dankwoord gaat naar VV Helvoirt, SV Real Lunet en Zwaluw VFC. Ook volgend jaar staat het voetbaltoernooi voor de Vughtse basisscholen weer op de agenda.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …