Vughts Voetbaltoernooi voor leerlingen basisscholen

Op 9 en 16 juni houden Zwaluw V.F.C. en MOVE Vught het Vughts Voetbaltoernooi. Alle basisschoolkinderen die wonen in Cromvoirt, Helvoirt of Vught kunnen zich met een team inschrijven om deel te nemen. Er wordt gespeeld op de velden van Zwaluw V.F.C., De Kikvorsch 5, Vught.

Op 9 juni wordt er in twee toernooien gespeeld. Kinderen uit groep 1-2 spelen, net als de kinderen van groep 3-4, in teams van vier spelers tegen elkaar op een kwart veld. Beide toernooien beginnen om 15.00 uur en duren tot uiterlijk 18.00 uur. Inschrijven kan tot 4 juni.
Op 16 juni is het de beurt aan groep 5-6 en groep 7-8. Op deze woensdagmiddag wordt er gespeeld op een half veld in teams van zes spelers met een keeper. Ook deze toernooien beginnen om 15.00 uur en duren tot uiterlijk 18.00 uur. Inschrijven kan tot 11 juni.

Inschrijven
Inschrijven is verplicht en kan via www.vughtbeweegt.nl. Er wordt per team ingeschreven, door de teambegeleider. Vanwege de Covid-19-maatregelen zijn toeschouwers helaas niet toegestaan. Meer informatie? Kijk op www.movevught.nl/voetbaltoernooi.

Kijk ook bij

De Corona Monologen: zes indringende voorstellingen

Tijdens de ‘Bossche Zomer’ zullen De Corona Monologen (een terugblik…) te zien zijn. Van 7 …