‘Memphis celebration’ tijdens het toernooi in 2021

Vughts Voetbal Toernooi 2022

Na het grote succes van de eerste editie van het Vughts Voetbal Toernooi in 2021 hebben de organiserende partijen, Zwaluw VFC en MOVE Vught, besloten ook dit jaar het toernooi te organiseren. Daarnaast is nu ook VV Helvoirt betrokken bij de organisatie.

Groep 1 t/m 4
Op woensdagmiddag 6 april vindt het voetbaltoernooi plaats voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4. Zij spelen 4 tegen 4, op een klein veldje, zonder keeper. Er wordt gespeeld in twee categorieën; kinderen uit groep 1+2 kunnen een team vormen en er is een categorie voor deelnemers uit groep 3+4. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van VV Helvoirt.

Groep 5 t/m 8
Op woensdagmiddag 13 april vindt het toernooi plaats voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Zij spelen of 6 tegen 6 (groep 5+6) of 8 tegen 8 (groep 7+8), met keeper. Ook hier wordt er in twee categorieën gespeeld; groep 5+6 vormen een categorie evenals groep 7+8. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Zwaluw VFC.

Inschrijven
Alle basisschoolkinderen uit Vught, Helvoirt en Cromvoirt kunnen zich met vrienden en vriendinnen als team inschrijven. Dit kan via www.vughtbeweegt.nl. De inschrijving sluit op zondag 20 maart. Er is een gelimiteerd aantal teams dat kan meedoen, dus formeer snel een team en schrijf je in! Meer info? Kijk op www.vughtbeweegt.nl of www.movevught.nl/voetbaltoernooi.

Kijk ook bij

Foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ in Barak 1B vanaf 9 juli

Voor de foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ portretteerde Ton Toemen een aantal oud-militairen van het Koninklijk …