Vughts verkiezingsdebat in Elzenburg

Nog maar een kleine week en dan mag heel Brabant weer naar de stembus voor het kiezen van een nieuw provinciebestuur. Voor 55 zetels in het provinciehuis doen op woensdag 15 maart 20 partijen mee. Er zijn honderden kandidaten. Vught mag zich prijzen met een aantal kandidaten op een verkiesbare plaats. Tijd dus voor een Vughts verkiezingsdebat. Daarin krijgen drie van die kandidaten de gelegenheid zich te presenteren aan de Vughtse kiezers en te laten zien waar nou de verschillen, maar ook de overeenkomsten zitten.

Ward Deckers (PvdA), Dianne Schellekens (D66) en Roel Eerden (CDA) gaan zondag 12 maart met elkaar in debat in Elzenburg. Het debat wordt geleid door Erik Overman, onafhankelijk journalist, werkzaam bij NOVO3. Uiteraard is er ook nog ruim de mogelijkheid om vragen aan de kandidaten te stellen. Het debat begint om 14.00 uur. Het vindt plaats in de foyer van Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12-c in Vught. De entree is uiteraard gratis.

Ward Deckers
Ward Deckers is lijsttrekker van de PvdA Brabant. In het dagelijks leven is hij partner bij een organisatieadviesbureau in Utrecht en veelal werkzaam in het ruimtelijk domein. In Vught is hij tevens voorzitter van de lokale PvdA-GroenLinks-afdeling. Hij is gehuwd met Elsje en zij hebben drie opgroeiende kinderen.

Dianne Schellekens
Dianne Schellekens is nummer 2 op de lijst van D66 en nam afgelopen donderdag, na 13 jaar, afscheid van de Vughtse politiek om de stap naar provinciale staten te zetten. In het dagelijks leven is zij projectadviseur mobiliteit bij de regio West-Brabant. Ze is getrouwd met Ivo en zij hebben een dochter en een zoon, die inmiddels al het huis uit zijn.

Roel Eerden
Roel Eerden staat op nummer 8 bij het CDA Brabant. De afgelopen periode was hij al eens vier maanden Statenlid ter vervanging van een collega. In het dagelijks leven is hij commercieel manager bij Antea Group, Ontwikkeling & Juridische Procedures. Hij is gehuwd met Dot en zij hebben drie studerende zonen.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …