V.l.n.r. Bart van de Water, Joeri Vugts, Valentine Kortbeek, Mike Wiersema en Jeroen Leenders van Move Vught

Vughts Sportcafé over ledenbinding, betrokkenheid en Vughts Sportakkoord

Op maandagavond 12 juli wordt het Vughtse Sportcafé gehouden in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, waarbij alle sportbestuurders en trainers uit de gemeente Vught welkom zijn. Om 19.00 uur gaat de zaal open. Om 19.30 uur wordt er ‘afgetrapt’ samen met de wethouders Vos én Van de Ven.

Valentine Kortbeek van MOVE Vught: “We gaan even kort terugblikken op de afgelopen periode, maar we kijken ook heel graag vooruit op wat er komen gaat. Er is een programma samengesteld waarin we het, onder leiding van Danny Meuken, gaan hebben over ledenbinding en betrokkenheid in de verenigingen. In september kunnen we gelukkig weer met alle verenigingen van start, maar hoe zorg je ervoor dat je alle leden aan je blijft binden en hoe zorg je ervoor dat je de betrokkenheid van vrijwilligers, ouders en sponsors weer terugkrijgt en vervolgens, wat vraagt dat van jou als bestuurder? In het tweede deel van de bijeenkomst wordt met de aanwezigen gesproken over een Vughts Sportakkoord. Een aantal verenigingen heeft aangegeven daar meer over te willen weten. We willen samen met de bestuurders kijken op welke manier we een lokaal sportakkoord in Vught kunnen gaan vormgeven en welke kansen voor samenwerking er in onze gemeente liggen.”

Aanmelden
Het sportcafé is niet alléén voor bestuurders. Het is juist ook voor commissieleden en trainers. Zeker het onderwerp over een Vughts Sportakkoord is voor hen heel interessant. Aanmelden kan via de website of stuur een e-mail naar info@movevught.nl.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …