Frank van Eekeren

Vughts Sportcafé, dat mag je niet missen!

Het Vughts Sportcafé vindt plaats op vrijdag 8 november bij Prins Hendrik, Sportlaan 1 te Vught. Inloop is vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur opent wethouder Toine van de Ven de avond, waarna Frank van Eekeren begint met het inhoudelijke programma. Deelname aan het Sportcafé is geheel gratis.

Tijdens het kennismakingsgesprek met Frank van Eekeren raakten de organisatoren geïnspireerd door zijn visie op de waarden van Sport. Frank van Eekeren is als senior onderzoeker, adviseur en docent verbonden aan het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) en manager van het focusgebied Sport & Society van de Universiteit Utrecht. Tevens is hij lector ‘Impact of Sport’ aan de Haagse Hogeschool. Door zijn rijke ervaring is hij een kennisbron, en door zijn manier van presenteren zeker ook een inspiratiebron. Heb je een link met de sport- en/of beweegwereld, dan moet je erbij zijn!

Aanmelden
Rond de klok van 21.45 uur is het programma afgelopen en is er de mogelijkheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Ben jij erbij? Geef je dan snel op via de website www.movevught.nl/sportcafe. Je mag je ook per mail (info@movevught.nl) aanmelden onder vermelding van naam, vereniging/organisatie, functie.

Kijk ook bij

Pilotenhulp en de vooroorlogse Werkliedenvereniging

In de meest recente uitgave van ‘Schatten van Vught’ vertelt Wieke Schrover over een dramatische …