Vughts S-Team kijkt terug op mooi seizoen

Ruim 1 jaar geleden werd door een samenwerkingsverband van Cello, Move, Real Lunet en Zwaluw V.F.C. het S-Team opgericht. Een voetbalteam voor mensen met een beperking. Iedere donderdagavond wordt er serieus getraind op de velden van Real Lunet. Er is zelfs ondersteuning van een loop- en keeperstrainer.

Met veel inzet en passie wordt gewerkt aan de techniek en het samenspel. En dat blijft niet zonder resultaat. Onlangs werd een team van RKKSV uit Kruisstraat met maar liefst 5-2 verslagen. Op een toernooi in Schijndel eindigde het team op een verdienstelijke vijfde plek. En na een toernooi in Den Dungen kwam het team met een reusachtige beker thuis na het behalen van de derde plaats. Het talrijk opgekomen publiek viel vooral het goede positiespel en het hechte teamverband op. Als je mee wilt doen, kom gerust eens kijken bij een training of neem contact op met Real Lunet of Zwaluw V.F.C.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …