Vughts meidenmanifest ‘Jij bent mooi’

Op woensdag 24 april is Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg alleen geopend voor meiden die op het voortgezet of middelbaar onderwijs zitten. De gehele dag staat in het teken van ‘positief zelfbeeld’ met als hoofdthema ‘Jij bent mooi’.

Maar liefst 4 jonge vrijwilligsters van Elzenburg organiseren deze dag onder begeleiding van Angelique Vullings, jongerenwerker bij Welzijn Vught. Ze willen graag leeftijdsgenoten met behulp van dit meidenmanifest duidelijk maken dat iedereen de moeite waard en mooi is!

Op het programma staan een workshop elementaire zelfverdediging, visagie en een interactieve voorlichting over gevaarlijke liefde van Humanitas. Daarnaast is er een gezellige jaren 80 en 90 chillhoek waar meiden tussen de workshops door gezellig met zijn allen kunnen relaxen. De dag begint om 12.15 uur en eindigt om 18.00 uur en vindt plaats in Elzenburg. Alle meiden van het voortgezet onderwijs zijn welkom. De entree is gratis. Verzekerd zijn van een plekje bij de workshops? Schrijf jezelf dan van tevoren in via de website van Welzijn Vught en mis geen enkele workshop.

Voor meer informatie, bezoek www.welzijnvught.nl , of insta yougogirl_vught.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …