Home / Algemeen / Vughts Mannenkoor 100 jaar jong en volop in actie
Patisserie De Rouw

Vughts Mannenkoor 100 jaar jong en volop in actie

Het Vughts Mannenkoor heeft een geweldige eindspurt in petto voor de laatste maanden van dit jaar. Zo levert het op 26 oktober een muzikale bijdrage aan het Bevrijdingsfeest op het Marktveld. Vanaf 19.00 uur zal op het podium aan het Marktveld het koor een aantal moderne liederen laten horen.

Op 10 november wordt het tweede ‘Meezingfeest’ gehouden in DePetrus in Vught. Dit is een vervolg op het Meezingfeest dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van het 100-jarig bestaan. Uiteraard zal ook hier het Vughts Mannenkoor acte de présence geven, samen met nog 6 andere koren en Harmonie Kunst & Vriendschap. Hiervoor is nu de kaartverkoop gestart en u moet er snel bij zijn.

Ook staan er twee optredens, samen met het Gestels Gemengd Koor, gepland op 15 december. Dit programma, het Gestels Kerstuur, zal wat meer in het teken staan van de komende kerst. De optredens vinden plaats om 14.00 uur in de Jacobus de Meerdere kerk in Den Dungen en om 16.00 uur in de Michaelkerk in Sint-Michielsgestel.
Vervolgens treedt het Vughts Mannenkoor donderdag 19 december om 13.00 uur op tijdens de ‘Kerstinloop’ in DePetrus. Verder zal het Vughts Mannenkoor zich mogelijk ook nog presenteren op de Parade in ’s-Hertogenbosch tijdens het Bosch Winterparadijs. Houd voor dit evenement de programmering dus in de gaten.

Al met al een druk programma waarvoor het koor u uitnodigt om te komen luisteren en mogelijk kan het u inspireren om aan te sluiten bij een club enthousiaste zangers.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Anders Bezig Zijn start gespreksgroep in DePetrus

Thérèse Verbiest gaat weer starten met het begeleiden van ’n groep vrouwen en mannen die …