Vught in Dialoog van start

Dit jaar gaat ‘Vught in Dialoog’ van start. Op 7 november worden op verschillende locaties in Vught dialooggesprekken gevoerd. Iedereen kan meedoen en op een respectvolle en openhartige manier in gesprek met onbekende dorpsgenoten. Hierdoor ontstaan nieuwe contacten en verbindingen, inzichten en impulsen voor persoonlijke acties.

Mensen komen samen en wisselen in kleine kring ervaringen uit aan de hand van een thema, deze keer ‘verbinding’. Ze maken kennis met elkaar, luisteren naar elkaars verhaal en gaan met nieuwe ideeën en inzichten naar huis. Aan iedere dialoogtafel zitten ongeveer zeven mensen en een gespreksleider. De dialoogavond duurt van 18.00 tot 20.30 uur. Deelname is gratis.

Dialoogtafel in Raadhuis en bij particulieren
Twee Vughtenaren nodigen dorpsgenoten uit aan hun eettafel en ook het Raadhuis in Vught opent zijn deuren voor deelnemers aan Vught in Dialoog. Voor drinken en eten wordt gezorgd door de locatie of door Margareth Derksen van ‘De Lange Eettafel’.

Dag van de Dialoog
De eerste Dag van de Dialoog vond in 2002 in Rotterdam plaats. Sindsdien verspreid het initiatief zich over Nederland. In 2016 namen 30.000 Nederlanders in 100 verschillende plaatsen deel. De dialoogmethodiek en de verbinding en beweging die het tot stand brengt, maakten veel indruk op Patricia van Ooijen en Anneke Raaijmakers. Ze willen anderen hiermee laten kennismaken en startten daarom, in samenwerking met ’s-Hertogenbosch in Dialoog, met ‘Vught in Dialoog’.

Meedoen?
Aanmelden kan via: http://www.s-hertogenboschindialoog.nl/ . Geef het bij ‘opmerkingen’ aan als je mee wilt doen in Vught.

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …