Vught Beweegt brengt Activiteitengids 60+ uit

”Vaak zijn we op zoek naar een moderne en trendy titel. Wij hebben dit keer gekozen voor een titel die de lading volledig dekt: Activiteitengids 60+”, zegt Mike Wiersema van MOVE Vught.

“Er wordt gewerkt aan een overzicht van activiteiten voor senioren. Na de zeer succesvolle edities van Sjors Sportief en Sjors Creatief (basisschoolkinderen) willen we ook een activiteitenoverzicht uitbrengen voor 60-plussers. Deze wordt verzameld in de Activiteitengids 60+. In die gids komen activiteiten op het gebied van sport, cultuur en educatie die worden aangeboden in Vught, Helvoirt en Cromvoirt.”

Aanbieder van activiteiten
Wil jij graag jouw activiteiten op het gebied van sport/bewegen, cultuur of educatie onder de aandacht brengen bij de 60-plussers van Vught, Helvoirt en Cromvoirt? Meld jouw activiteit dan nu aan op www.vughtbeweegt.nl. Heb je als organisatie al een account? Dan kun je met dat account inloggen. Heb je nog geen account, dan kun je dat gemakkelijk via de site aanmaken. Heeft jouw organisatie wel een account, maar wordt dat gebruikt voor andere doelgroepen? Geen probleem, er kan eenvoudig een extra gebruiker worden toegevoegd, zodat jij de activiteiten voor 60-plussers kunt toevoegen. Let op: de activiteiten moet je invoeren onder het project ‘Max Vitaal’. In alle gevallen geldt: heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met Mike Wiersema (MOVE Vught), info@movevught.nl of telefoon 06-45796883.

Activiteitengids
Alle activiteiten die vóór 18 november zijn ingevoerd komen in de Activiteitengids 60+. Deze gids is een bewaarexemplaar voor 60-plussers om gedurende het gehele jaar te zien wat er allemaal te doen is in de gemeente Vught. Daar mag jouw activiteit of dienst niet in ontbreken. De activiteitengids wordt verspreid onder de 60-plussers via de bekende locaties waar die bij elkaar komen. Uiteraard is het ook mogelijk een activiteitengids op te halen op verschillende locaties. Daar later meer over. Worden activiteiten na 18 november ingevoerd, dan zullen deze altijd zichtbaar zijn op de website Vught Beweegt.

Deelnemers
Ziet u als 60-plusser een leuke activiteit in de gids staan, dan kunt u zich aanmelden via de website Vught Beweegt. Op deze manier krijgt de aanbiedende organisatie direct een melding dat u wilt deelnemen aan de activiteit. Wilt u liever per mail of telefonisch aanmelden, dan kan dat natuurlijk ook. De contactgegevens van de aanbieder staan bij de activiteit in de gids vermeld. En ook hier geldt: hebt u vragen of komt u er niet uit, neem dan even contact op via info@movevught.nl of 06-45796883. Vanaf half januari 2023 kunt u zich aanmelden voor de activiteiten.

Kijk ook bij

Verrassende winnaars op grootste degen-schermtoernooi van Nederland

Afgelopen weekend werd in Rosmalen de tweede editie gehouden van wat nu al is uitgegroeid …