Vrijwilligers gezocht voor trainingsavonden blinde en slechtziende volwassenen

Heb je een paar keer per maand op maandagavond enkele uurtjes tijd en zet je je graag in voor een goed doel? Showdown Vught zoekt enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij de oefenavonden Showdown, een snelle sport voor mensen met een visuele beperking; de sport lijkt enigszins op een kruising tussen tafeltennis en air-hockey.

Het gaat om activiteiten zoals het klaarzetten van de materialen, koffie schenken en administratieve taken. Vanaf oktober start een oefengroep op maandagavond. Het is geen probleem als je niet wekelijks kunt. Het is de bedoeling dat een vast groepje vrijwilligers onderling een rooster maakt. Showdown Vught is een initiatief van Miranda Jonker en Patrick Schuurmans en wordt gesteund door de Robert Coppes Stichting.

Iedere maandag van 19.30 tot 21.30 uur, start maandag 4 oktober in Dagbesteding Coppes Couleur, Helvoirtseweg 167 in Vught. Heb je interesse of wil je een avond proefdraaien? Laat het weten via Monique van den Heuvel: mvdheuvel@robertcoppes.nl of 06-10659147.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …