Vrijwilligers Cello in het zonnetje gezet

Samen zorgen de medewerkers en vrijwilligers binnen Cello voor een goed leven voor hun cliënten. Vrijwilligers zijn daarbij ook onmisbaar. Gezocht naar creatieve oplossingen hebben vrijwilligers het afgelopen jaar gedaan wat mogelijk was, wat kan wél in plaats van wat kan niet.

Belafspraakjes, balkonbezoekjes, een wandelingetje op gepaste afstand, de mooiste initiatieven zijn voorbijgekomen. Cello is ontzettend blij dat de vrijwilligers, ondanks alle regels rondom Covid, betrokken zijn gebleven en hopelijk nog lang zijn. Dionne van de Sande, van Cello vrijwilligerswerk: “Jaarlijks worden de vrijwilligers van Cello met een groot, succesvol, feest bedankt. Helaas is dit door Covid niet mogelijk. Daarom een drive-thru op 4 locaties om de vrijwilligers een leuke wintergoodiebag aan te bieden en hen zo op een gepaste manier te bedanken voor al het moois wat zij brengen.
Cello heeft 1250 vrijwilligers, werkzaam op 163 verschillende werkplekken. Anja Schalkx: “Overal zijn vrijwilligers betrokken, van dagbesteding tot woningen, van gezellige eetcafés tot ambulant wonende cliënten, van vrije tijd tot de mooie winkels van Cello. Hopelijk gaan we een mooi jaar tegemoet, waarin Covid naar de achtergrond verdwijnt. Samen is alles mooier!”

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …