Vrijdag 27 januari Sportcafé in het HelvoirThuis

Vrijdagavond 27 januari verzorgt MOVE Vught in het HelvoirThuis het Sportcafé. Dit is een avond die interessant is voor iedereen die zich bezighoudt met sporten en bewegen binnen Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Vooral voor mensen die betrokken zijn bij een sportvereniging is het een waardevolle avond. Aanvang 19.30 uur.

Er komen tal van thema’s in een korte inspirerende ‘booster’ aan bod. Het is interessant voor jou wanneer jij nieuwsgierig bent naar het Athletic Skills-model en breed motorische ontwikkeling. Of als je wilt weten hoe je van jouw sportkantine een gezonde sportkantine maakt. Ook gaat het over begeleiding van trainers en coaches. Wordt stilgestaan bij vrijwilligersbeleid en hoe je vrijwilligers kunt benaderen en behouden. Ook komt het thema sporten met een beperking voorbij. Tot slot kun je door middel van het omschrijven van jouw ‘sportdroom’ input leveren voor het te vormen nieuwe sportbeleid van de gemeente Vught.

Borrel
Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Het officiële programma duurt tot 21.30 uur, waarna wordt afgesloten met een borrel. Een avond die bol staat van interessante onderwerpen. Alle trainers, coaches, kaderleden, bestuursleden en andere betrokkenen zijn welkom. Aanmelden kan via www.movevught.nl/sportcafe.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …