Patisserie De Rouw

Vrijdag 22 november 27e Maurick Muziekconcours

Het Maurick College vindt het belangrijk dat de leerlingen al hun talenten kunnen ontwikkelen. Dit geldt ook voor hun muzikale ontwikkeling. Dat kan op het Maurick Muziekconcours! Het muziekconcours biedt een podium aan alle leerlingen die zich met zang of op hun instrument willen presenteren aan de school op vrijdag 22 november vanaf 19.30 uur in het Forum van het Maurick College.

Het Maurick Muziekconcours is al jaren een podium waarbij leerlingen met verbazingwekkende prestaties het publiek verrassen. Het blijkt steeds weer dat het de eerste stappen op het concertpodium zijn geweest van toekomstige beroepsmusici. Ook afgelopen jaar hebben de winnaars zich laten horen bij concerten van Vught Klassiek van Vughtse verenigingen zoals het Vughts Mannenkoor, Harmonie Kunst en Vriendschap, bij diverse evenementen in DePetrus en op andere plaatsen.

Olympische gedachte
Om iedereen een goede kans op een prijs te geven, wordt er gestreden in 2 categorieën: categorie onderbouw voor klas 1, 2 en 3 en de categorie bovenbouw voor klas 4, 5 en 6. Maar bovenal geldt toch de ‘Olympische gedachte’: meedoen is belangrijker dan winnen. De belangrijkste prijs die gewonnen kan worden is dan ook dat je een podium geboden wordt.

Kaarten
Toegangskaartjes à 5 euro zijn bij de ingang te verkrijgen. Maurick College, Titus Brandsmalaan 1, 5262 BS Vught.

Kijk ook bij

Jubileumtentoonstelling 100-jarige kunstenaarsvereniging AKKV

‘Water & Vuur’: Bezieling, Religie, Kunst Tot en met 31 januari 2021 is in het …