Voorleeslunch voor ouderen op 4 oktober

Op vrijdag 4 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de zevende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Bibliotheek Vught doet mee aan dit nationale evenement en heeft wethouder Toine van de Ven bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Supermarkt Jumbo sponsort de lunch, het verhaal is dit jaar geschreven door Maarten Spanjer.

Programma
11.00 uur Ontvangst
11.30 uur Start voorlezen door Toine van de Ven
12.30 uur Einde voorlezen, aanvang lunch
14.00 uur Einde Voorleeslunch

Nationale Voorleeslunch
Voorlezen kan een rol spelen in het doorbreken van het isolement waarin sommige ouderen verkeren. Met de Nationale Voorleeslunch laat Bibliotheek Vught samen met de Leescoalitie zien dat voorlezen een prettige en gemakkelijk toe te passen dagbesteding is die bijdraagt aan de kwaliteit van zorg voor ouderen. Het verhaal is deze keer geschreven door Maarten Spanjer. Zie voor een overzicht van alle Voorleeslunches die op 4 oktober gehouden worden www.nationalevoorleeslunch.nl.

Aanmelden
Wilt u bij de Voorleeslunch aanwezig zijn, meldt u zich dan aan bij de balie van Bibliotheek Vught, telefonisch via (073) 6802950 of stuur een mail naar vught@babeldenbosch.nl. Let op, er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …