Voorleesfeestjes bij Huis73

Van 25 januari t/m 4 februari staat voorlezen weer in de schijnwerpers tijdens de Nationale Voorleesdagen. Ook dit jaar staat het Prentenboek van het Jaar centraal, deze keer is dat ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ van Joukje Akveld en Jan Jutte.

Op woensdag 25 januari trapt Huis73 de Voorleesdagen bij vijf bibliotheeklocaties (Den Bosch, Rosmalen, Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel) af met het Voorleesontbijt. In Den Bosch, Rosmalen en Vught is later in de week een knusse familievoorstelling te zien over Maximiliaan Modderman en ook in de schoolbibliotheken en op de BoekStartlocaties van Huis73 zijn er speciale activiteiten rondom de Voorleesdagen.

Luisteren met volle maag
Tijdens het voorleesontbijt op woensdag 25 januari wordt in de bibliotheek voorgelezen uit het prentenboek ‘NEE, zei konijn!’ en genieten de kleintjes van een lekker ontbijtje. Smullen geblazen! Alle peuters vanaf 2 jaar zijn welkom. Tickets kosten 2,50 (ook voor volwassen begeleiders) en zijn te bestellen via de agenda op www.huis73.nl

Familievoorstelling
Theatergezelschap Van Niks & van Alles brengt op zaterdag 28 januari, zaterdag 4 februari en zondag 5 februari het verhaal over Maximiliaan Modderman én andere boeken uit de Prentenboeken Top 10 tot leven. Bezoek deze knusse, interactieve familievoorstelling in Vught, Den Bosch of Rosmalen. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Er wordt gespeeld, gezongen en gedanst! Tickets kosten 5 euro en zijn te bestellen via de agenda op www.huis73.nl.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …