Voorbereidingen CarWashVught.nl Open Enkeltoernooi in volle gang bij TV Bergenshuizen

Het CarWashVught.nl Open Enkeltoernooi is jaarlijks begin maart de officieuze ‘opening’ van het tennisseizoen. Na de winterperiode maken vele tennissers zich dan weer op voor het ‘echte’ werk in het voorjaar en de zomer. Het enkeltoernooi geldt dan ook als mooie voorbereiding op competities en andere toernooien. Dit jaar voor de tweede keer onder de naam en met de ondersteuning van de in 2017 geopende CarWashVught.nl.

De opzet en inhoud van het toernooi zijn als vertrouwd: volledige focus op het enkelspel, voor zowel dames als heren, in de speelsterktes 2 tot en met 8 (speelsterktes 5 tot en met 8 ook met 45+ categorie) en met een mooie mix van regionale topspelers en -speelsters en meer recreatieve tennissers uit de (wijde) regio. Voor ieder wat wils dus, voor zowel enthousiaste beginners en aanstormende talenten als meer ervaren spelers en speelsters.  Ten slotte worden ook de toeschouwers als gebruikelijk niet vergeten, met een gezellige entourage in het clubhuis en ruim aandacht voor de inwendige mens.

Bovendien wordt, na een succesvolle start in 2017, ook dit jaar de TeamChallenge gehouden: door met (minimaal) drie spelers/speelsters uit je competitieteam in te schrijven, individueel zo ver mogelijk te komen en de punten bij elkaar op te tellen, kan je meedingen voor een mooie hoofdprijs (mede mogelijk gemaakt door FairPlay/Van Helvoort Sport).

Het CarWashVught.nl Open Enkeltoernooi wordt gespeeld van vrijdag 23 februari tot en met zondag 4 maart 2018 op de banen van de Vughtse tennisvereniging TV Bergenshuizen. Inschrijven voor dit toernooi kan vanaf nu tot en met 14 februari via de bekende website Toernooi.nl. De kosten van deelname bedragen € 8 per onderdeel en men kan inschrijven voor maximaal twee onderdelen. Verdere details over het toernooi zijn terug te vinden op bovengenoemde website en de Facebook-pagina van het toernooi.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …