Voorbereidingen CarWashVught.nl Open Enkeltoernooi in volle gang bij TV Bergenshuizen

Het CarWashVught.nl Open Enkeltoernooi is jaarlijks begin maart de officieuze ‘opening’ van het tennisseizoen. Na de winterperiode maken vele tennissers zich weer op voor het ‘echte’ werk in het voorjaar en de zomer. Het Enkeltoernooi geldt dan ook als mooie voorbereiding op competities en andere toernooien.

De opzet en inhoud van het toernooi zijn vertrouwd: volledige focus op het enkelspel, voor zowel dames als heren, in de speelsterktes 2 tot en met 8 (speelsterktes 5 tot en met 8 ook met 45+ categorie) en met een mooie mix van regionale topspelers en -speelsters en meer recreatieve tennissers uit de wijde regio. Voor ieder wat wils dus, voor zowel enthousiaste beginners en aanstormende talenten als meer ervaren spelers en speelsters.

Gezellige entourage
Het CarWashVught.nl Open Enkeltoernooi wordt gespeeld van vrijdag 28 februari tot en met zondag 8 maart op de banen van de Vughtse tennisvereniging TV Bergenshuizen. De toeschouwers worden als gebruikelijk niet vergeten met een gezellige entourage in het clubhuis en ruim aandacht voor de inwendige mens. Bovendien wordt ook dit jaar de ‘TeamChallenge’ gehouden. Door met minimaal drie spelers/speelsters uit je competitieteam in te schrijven, individueel zo ver mogelijk te komen en de punten bij elkaar op te tellen kun je meedingen naar een mooie hoofdprijs, die mede mogelijk gemaakt wordt door FairPlay/Van Helvoort Sport.

Inschrijven
Inschrijven voor dit toernooi kan vanaf nu tot en met 16 februari via de bekende website MijnKNLTB.nl. De kosten van deelname bedragen 8 euro per onderdeel en men kan inschrijven voor maximaal twee onderdelen. Verdere details over het toernooi zijn terug te vinden op bovengenoemde website en de Facebookpagina van het toernooi.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …