© Prorail

Volg ontwikkelingen van nieuwe Klankbordgroep Spoor!

De eerdere oproep ‘Help mee de ombouw van het spoor in goede banen te leiden!’ in Het Klaverblad heeft bij veel inwoners interesse gewekt. Tijdens het webinar op 14 april is tekst en uitleg gegeven over de Klankbordgroep Spoor (KBG), waarna zich 12 nieuwe leden hebben aangemeld.

Vier van hen hebben zich ook aangemeld als aanspreekpunt en zijn bereikbaar via:
Noord: kbgspoor.vught.noord@gmail.com: deel ten noorden van de N65.
Midden-Oost: kbgspoor.vught.middenoost@gmail.com: deel tussen N65 en Molenstraat-Repelweg, oostelijk van het spoor (kant van het station)
Midden-West: kbgspoor.vught.middenwest@gmail.com: deel tussen N65 en Molenstraat-Repelweg, westelijk van het spoor en
Zuid: kbgspoor.vught.zuid@gmail.com: deel ten zuiden van de Molenstraat-Repelweg.
Contact met KBG Spoor kan het beste via de email gericht aan KBG (kbgspoor.vught@gmail.com) of aan de leden die hun eigen wijk vertegenwoordigen.

Wat doet de Klankbordgroep Spoor?
De Klankbordgroep Spoor werkt al sinds 2014 op een constructieve manier samen met ProRail. De belangen van Vught brengen de leden van de werkgroep voortdurend onder de aandacht om ervoor te zorgen dat het nieuwe spoortraject in Vught zo goed mogelijk wordt ingepast. Immers, iedereen in Vught passeert regelmatig het spoor tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven of maakt gebruik van het station. Ook het omwisselen van het spoor met de N65 maakt deel uit van dit werk.

Het project
Op dit moment is het project in voorbereiding van de bouw. De documenten rondom spoorproject, waaronder die van de KBG, zijn te vinden op: http://www.phsbibliotheek.nl/project/vught. Voor een visuele weergave van het project tijdens de bouw en het eindresultaat is een mooie website beschikbaar. U kunt u hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Kijk op: www.prorail.nl/vught

www. phsbibliotheek.nl/project/vught

 

 

 

 

 

 

 

www.prorail.nl/vught

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …