Foto: Jasper Loeffen

Vliegende start seizoen 18|19 Theater aan de Parade

Het is druk bij Theater aan de Parade. Online, wel te verstaan. Want de online verkoop voor theaterseizoen 2018|2019 is gestart. Sinds de start van de kaartverkoop zijn er al meer dan 30.000 kaartjes verkocht. Een vliegende start voor een seizoen dat gevuld is met juweeltjes van artiesten en voorstellingen.

Onder de hardlopers komen vele verschillende genres voorbij. Van nieuwkomer Peter Pannekoek tot opera-diva Tania Kross en van Daniël Arends tot Anne Wil Blankers in ‘Driving miss Daisy’. Ook de toneelvoorstelling van Kees Prins en Pierre Bokma, ‘Een man een man’, is populair. Nog zo’n favoriet van het Bossche publiek is ‘Single Camping’ met het gezicht van Theater aan de Parade van het nieuwe seizoen, Tjitske Reidinga. Ook voor de Pop aan de Parade-programmering zijn al veel kaarten verkocht. De Dire Straits Experience (mét Chris White), Leo Blokhuis en Roel van Velzen met hun Queen-tribute, Racoon en Miss Montreal kunnen nu al rekenen op een groot publiek.

Naast de vele (inter)nationale artiesten opent Theater aan de Parade in het nieuwe seizoen ook weer de deuren voor lokale artiesten als de musicalvereniging van het JBZ, Theabelle, maar ook de Bossche Komeedie en is er een musical over 100 jaar het Sint-Janslyceum. In het huidige theaterseizoen is Theater aan de Parade gestart met verschillende nieuwe ‘cross-overs’ van theater. De yoga-concerten zijn elke maand een enorm succes en die ziet u dus ook in 18|19 weer terug. De ‘Opera & Brunches’ worden uitgebreid met ‘Lunchconcerten’ waarbij Theater aan de Parade samenwerkt met Fontys Impresariaat voor de Kunsten. Stuk voor stuk voorstellingen die een goede start hebben gemaakt tijdens de start kaartverkoop.

Theater aan de Parade heeft meer dan 240 voorstellingen geprogrammeerd voor het komende seizoen en boekt gedurende het seizoen weer volop nieuwe artiesten en concerten bij. Het theater staat dus niet stil na deze vliegende start.

Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …