‘Vis aan het water’ in Oisterwijk

12 dagen lang genieten

Een bijzonder evenement, waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Dat is ‘Vis aan het water’, het nieuwe pop-uprestaurant van Frank de Bot. Van woensdag 21 augustus tot en met zondag 1 september kan op het gesloten landgoed het Aalsven in Oisterwijk privé én zakelijk worden genoten van de culinaire hoogstandjes van negen toprestaurants. Die presenteren zich in deze unieke entourage met hun allerlekkerste visgerechten.

Vis aan het water is het nieuwste culinaire evenement van Frank de Bot uit Cromvoirt. Hij maakt sinds 2015 naam met het pop-uprestaurant ‘Asperges in het veld’ in zijn woonplaats, bouwde die formule vervolgens uit met ‘Wild in het Groene Woud’ in Vught en strijkt nu met een derde variant neer in Oisterwijk. Daar vormt het gesloten privélandgoed het Aalsven het prachtige decor voor een 12 dagen durende culinaire beleving, waarbij de vis centraal staat. Het pop-uprestaurant verrijst op het landgoed, is van alle gemakken voorzien én wordt ingevuld door niet minder dan 9 toprestaurants. Drie van die restaurants voeren met trots een Michelinster: De Heer Kocken uit Vught (John Kocken), De Rozario uit Helmond (Jermain de Rozario) en Wiesen uit Eindhoven (Yuri Wiesen).

Top
Maar ook de andere zes deelnemende restaurants zijn tóp. Zo wordt Oisterwijk vertegenwoordigd door The George – het restaurant van Hotel Leijhof, met Dylan van Hirtum, Salt Seafood Bar & More, Robbin Ruzette én mooR Wining en Dining. Dit laatste restaurant slaat de handen ineen met ‘Seasons’ uit ’s-Hertogenbosch. De gastheren Bart van Hal en Cees van Beurden en hun brigades pakken uit met een totaalarrangement, waarin op verrassende wijze eten, drinken en entertainment samenkomen. De lijst van deelnemende restaurants wordt vervolmaakt met ’t Misverstant uit Vught (Thijs Vis), het bijzondere ‘Graphite by Peter Gast’ uit Amsterdam, een ‘speak easy’ restaurant. Al met al een culinaire line-up om méér dan trots op te zijn.

Reserveren
‘Vis aan het water’ heeft alles in zich om uit te groeien tot een after-summer-event van formaat: een plek om privé of zakelijk te ontmoeten, verbinden, maar bovenal genieten. Met een restaurant dat plek biedt aan 120 gasten, met de mogelijkheid om zowel uitgebreid te lunchen als te dineren. Met de enorme culinaire variatie die de gezamenlijke topchefs bieden én met de unieke locatie is het een 12-daagse belevenis om niet te missen. Wie er zeker van wil zijn niet achter het net te vissen, kan reserveren via www.visaanhetwater.nl. Daar is ook alle informatie over de deelnemende restaurants, hun menu’s en het complete programma van ‘Vis aan het water’ terug te vinden.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …