Uitbaters Oud Zuid met presentatoren Popquiz, v.l.n.r: Bert Wisman, Frans van Buuren, Bas van Noort en Eelke de Jong

Vijfde Popquiz in Oud Zuid

Zaterdag 30 oktober is Oud Zuid op het Marktveld in Vught gastgever en organisator van de vijfde Popquiz. De inschrijving is woensdag 13 oktober gestart.

Vanaf 19.00 uur kan aangeschoven worden in teams van 2 tot vier personen. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij hun QR-code kunnen tonen of een geldig vaccinatiebewijs kunnen overleggen. In verband met beperking van het aantal gasten kunnen deze editie veertien teams deelnemen; bij overschrijding van het aantal teams zal er geloot worden. De resultaten van de loting worden op de site van Oud Zuid bekendgemaakt. Voor de drie best scorende teams zijn aansprekende prijzen beschikbaar.

De quiz telt drie ronden die onderverdeeld zijn in dertig vragen. Na iedere ronde worden de antwoorden bekendgemaakt en krijgen de teams hun score en de tussenstand te horen. De vragen zullen gesteld worden over de periode 1960 tot nu. Inschrijven is gratis, maar snelheid is geboden in verband met de populariteit van de quiz. Voor de presentatie tekenen Bert Wisman en Frans van Buuren, allebei kenners van de popmuziek en presentatoren van muziekprogramma’s bij NOVO3. Het slot van de muziekquiz, inclusief de prijsuitreiking, is rond 24.00 uur.

Inschrijven kan bij Bert Wisman per mail : wismanbert@hotmail.com of telefoon 06-50275550.

Kijk ook bij

Laat u verleiden door Hanneke Gommers

‘Pats!’ expositie in DePetrus Van 8 tot en met 24 juli zijn de bijzondere schilderijen …