Lichtstraat, winnaar Vughtse Dance Battle 2018

Vijfde editie Vughtse Dance Battle

In slechts zes uur tijd hebben de deelnemers aan de Vughtse Dance Battle een te gekke dans ingestudeerd. Onder leiding van een enthousiaste dansdocente van MDM Vught oefenen de kinderen zes weken achter elkaar, één uur per week, na schooltijd. Ze denken mee over de danspasjes, de aankleding en de grime. Het moet een geweldig optreden worden, want zij willen de vijfde editie van de Vughtse Dance Battle winnen.

Naast de winnaar van vorig jaar, de Lichtstraat, nemen ook de Avonturier, de Schalm, de Piramide, de Leydraad, het Molenven en de Koningslinde deel aan de vijfde editie van de Vughtse Dance Battle. Speciaal voor deze vijfde editie stelt The Transfer Factory een mooi aandenken beschikbaar. Daarnaast is de organisatie erg blij met de ondersteuning van Electro World Hamers, Jumbo Vughtse Hart en Theater De Speeldoos. De organisatie van de Vughtse Dance Battle is al vijf jaar in handen van MOVE Vught en dit jaar met MDM Vught als samenwerkingspartner.

De Dance Battle vindt plaats op vrijdagavond 29 maart in Theater De Speeldoos. Alle kaarten voor de show zijn inmiddels uitverkocht. Wil je toch de sfeer van de Vughtse Dance Battle proeven? Dat kan! Er zijn nog kaarten voor de generale repetitie te koop. De generale vindt plaats van 16.30 tot 18.30 uur. Kaartverkoop is nog op woensdag 27 en donderdag 28 maart van 09.45 tot 16.30 uur in Jeugd- en Jongerencentrum ‘Elzenburg’ (Lidwinastraat 12c, Vught). De kaarten kosten € 3.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …