Burgemeester Van de Mortel biedt mee op een van de veilingstukken. (Foto: Ruud Strobbe)

Vierde editie Kiwanis Haringparty opnieuw zeer succesvol

Dit jaar vond de Kiwanis Haringparty plaats in de prachtige tuin van Huizen Bergen. Met ruim 150 genodigden, heerlijke vette haring, hapjes en drankjes spreken de organisatoren van een geslaagd evenement.

Ook dit jaar had Kiwanis ervoor gekozen het evenement te omlijsten met het gezellige jazzensemble JoepEnzo, waarna Hans Dulfer met band de avond afsloot met een spetterend optreden. De veiling werd verzorgd door veilingmeester en columnist Hans Tervoort met een knallende entree en fraaie veilingobjecten. Burgemeester Van de Mortel onthulde in het bijzijn van het college en gasten de nieuwe naam: De Brabantse Haringparty.

Veiling
Geveild werden deze avond schilderij Gouden Liefdedans M. Slaats, 3 van de 7-deugden-beeldjes M. Slaats, boek Mijn tafel van geluk M. Slaats, 3 sjaals Amor collection M. Slaats, sponsorpakket Miles of Pleasure, vuurkorf en vuurschaal Made in Jail, diner, een overnachting op Landgoed Huize Bergen en natuurlijk als laatste het Haringvaatje met Hollandse Nieuwe door Vishandel E. Heinen Spakenburg/Cromvoirt. Na een buitengewoon spannende veiling werd de uiteindelijke opbrengst het prachtige bedrag van 4.950 euro ten gunste van het Kiwanis Kinderfonds Vught en de stichting Leergeld. Zie het sponsoroverzicht elders in deze uitgave van Het Klaverblad.

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …