Santa Fun Run

Vier de feestdagen samen bij de IJzeren Man

Een winter-wonderland, gezellige kerstversiering en cadeautjes onder de boom! Ze noemen kerst niet voor niets de mooiste tijd van het jaar. Witte kerst of niet, bij de IJzeren Man in Vught maken ze de festiviteiten aan het eind van het jaar weer bijzonder gezellig!

Zo gaat de kerstperiode écht van start tijdens de Foute Kersttruien vrIJMibo op vrijdag 16 december vanaf 17.00 uur. Hoe fouter de trui, hoe beter. Combineer dit met een gezellige borrel en dj die de muziek verzorgt en het recept voor dé vrIJMibo van het jaar is compleet. De entree is gratis en het eerste drankje krijg je van IJM, als je in je ‘foutste’ kersttrui verschijnt uiteraard. Dus haal die trui maar van zolder!

Kerstmarkt
Maar dat is nog niet alles dit weekend. Na een spetterende borrel struin je zaterdag 17 en zondag 18 december over IJM’s Kerstmarkt. Ruim 125 kraampjes bezet door lokale ondernemers en een vol muziekprogramma staan garant voor een sfeervol weekend. De derde editie van de kerstmarkt vindt plaats op zaterdag van 11.00-19.00 uur en zondags van 11.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Santa Fun Run
Ook voor de actievelingen is er genoeg te beleven. Zondag 18 december verschijnen er weer honderden Santa Fun Runners aan de start. Ren, spring, klim en klauter verkleed als kerstman over tal van opblaasbare stormbanen en obstakels. Een hilarisch parcours van zo’n 2,5 km lang. Leuk voor jong (vanaf 5 jaar) en oud! Voor slechts 12,50 p.p. krijg je een startbewijs, toegang tot het recreatiepark en kerstmarkt, een kerstmanoutfit én een drankje na afloop. Dat heb je dan wel verdiend!
Kan het voor jou niet uitdagend genoeg? De gehele kerstvakantie is het IJM Klimbos geopend (24 dec t/m 8 jan). Klauter in het nettenpark of klim gezekerd tot wel 12 meter hoog in het klimbos. Sluit het jaar goed af met adrenalinekick!

Nieuwjaarsduik
Het nieuwe jaar vervolgens meteen goed beginnen doe je met de Unox Nieuwjaarsduik op zondag 1 januari bij de IJzeren Man! Even afkoelen van alle festiviteiten? Zorgen voor een spetterend begin van 2023? Iedereen is welkom! Doe mee en ontvang een echte Unox-muts en warm soepje na afloop. Tickets zijn al online te koop dus trommel je vrienden op en zorg dat je erbij bent! Meedoen niets voor jou? Maar wil je wel graag de sfeer proeven? Ga dan de duikers aanmoedigen! Meer informatie & tickets vind je op www.ijzerenman.nl/agenda

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …