Veurraom Premosie-wedstrijd

Een vrolijk versierd veurraom, een carnavalesk versierde gevel of tuin, het maakt Dommelbaorzedurp nóg gezelliger tijdens carnaval! Daarom dagen wij jou ook dit jaar uit om voor het vrolijkst versierde veurraom of de mooist versierde gevel of tuin te zorgen. Groots uitpakken of juist subtiel. Alles kan en mag. Met name originaliteit wordt tijdens de jurering zeer gewaardeerd. Verder let de Zjurie vooral op kleurgebruik en idee.

Zorg dat jouw versiering klaar is vóór vrijdag 17 februari. De deskundige Zjurie zal in het diepste geheim alles komen bezichtigen en beoordelen. Inschrijven voor de Veurraom Premosie-wedstrijd kan tot woensdag 15 februari via evenementen.dbd@gmail.com onder vermelding van jouw naam, adres en telefoonnummer. Je mag ook al een foto meesturen.*

Veur de keinder
Ook onze kleine baorskes en baorzinnekes worden dit jaar uitgedaagd om mee te knutselen, schilderen en plakken. Leef je uit en versier je veurraom zo mooi mogelijk! Iedereen die meedoet krijgt in ieder geval een snoepzak. Je kunt je hiervoor ook aanmelden bij evenementen.dbd@gmail.com onder vermelding van jouw naam, leeftijd, adres en het telefoonnummer van een van de ouders. Ook jij mag eventueel al een foto meesturen.*

Winnaars
De winnaars van de Veurraom Premosie-wedstrijd zullen op zondag 19 februari bekendgemaakt worden via de facebookpagina en website van Dommelbaorzedurp. Zij ontvangen een spectaculaire Dommelbaorzedurpse prijs!

Blauw-geel-oranje materialen zoals vlaggen, vlaggenlinten en ballonnen zijn te koop bij de verkooppunten die vermeld staan op www.dommelbaorzedurp.org.

* De foto kan gebruikt worden voor sociale media en d’n Dommeldurper (2024).

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …