VERTAALINGH 2018 officieel geopend

De tentoonstelling VERTAALINGH 2018 is zondagmiddag officieel van start gegaan met de opening door burgemeester Van de Mortel.

De gedachte van Vincent Sars, eigenaar van Jonkers Interieurs, om het 171-jarige bestaan van zijn bedrijf feestelijk af te sluiten, is afgelopen zondag begonnen met een bijzondere opening. Zijn wens om een tentoonstelling te organiseren in zijn showroom heeft hij vormgegeven door de presentatie van vier Vughtse kunstenaars die verschillende disciplines vertegenwoordigen.

Waldo van Bokhoven, Michiel van de Laar, Frank van Driel en Constantijn Molenkamp hebben het pand op de Taalstraat omgevormd tot een volwaardige expositieruimte die recht doet aan de wens van de initiatiefnemer.

Deze bijzondere tentoonstelling is nog te bezoeken tot en met zondag 13 mei. Elke vrijdag, zaterdag en zondag is VERTAALINGH 2018 te bezichtigen bij Jonkers Interieurs op de Taalstraat 132 in Vught, met uitzondering van vrijdag 27 april (Koningsdag). De openingstijden zijn van 14.00 tot 17.00 uur.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …