Vernieuwde Jumbo weer open op 25 februari

De rigoureuze verbouwing van de Jumbo-vestiging aan de Raadhuisstraat is nu in volle gang. Een dubbellaagse verbouwingsloods toont hoe serieus deze klus wordt genomen. Op donderdag 25 februari heropent de winkel om 09.00 uur weer de automatische deuren. Klanten zullen zich verbazen over de vele ingrijpende veranderingen en verbeteringen.

Door Maarten Kroese

Het begint al bij de ingang. De klant vindt daar straks direct links de slijterij, rechts de winkelwagentjes en de pick-up-balie. De servicebalie komt tegenover de self-servicekassa’s. De flesseninname komt net voorbij de bloemen en planten. De supermarkt is dezelfde, maar in een gloednieuw, trendy jasje en met uitgebreid aanbod.

De fiaalmanager Nico Milakovic verheugt zich op de heropening: “De winkel wordt nog klantvriendelijker en ergonomischer dan vroeger. Het aantal producten wordt ook behoorlijk uitgebreid. Met veel verse producten waarbij het beste van Jumbo en La Place is samengebracht. Als je wel eens in een Jumbo Foodmarkt bent geweest, begrijp je wat ik bedoel. Verder wordt het bekende versgeperste sinaasappelsap uitgebreid met grapefruit en granaatappel. Drie volautomatische vruchtenpersen naast elkaar voor de ultieme smaakbeleving. We krijgen ook nieuwe producten van Surinaams/Antilliaanse en Poolse herkomst, die je tot nu toe alleen online kon bestellen. Zoals een Surinaamse Hete Kip Pakket of zo’n zalige Goplana Grześki wafel met cacaocrème.”

Wijnafdeling uitgebreid
Voor de vele Vughtse wijnkenners wordt de wijnafdeling uitgebreid met diverse topwijnen. Een grand vin als de Margaux Cabernet Sauvignon/Merlot kun je een verwende vinoloog gerust schenken. Liefhebbers van speciaalbier vinden steeds vaker de weg naar Jumbo, binnenkort wordt het assortiment uitgebreid met nog meer exclusieve biertjes. Liever een gewoon krat pils? Natuurlijk géén probleem. Ook de eigentijdse consument die om biologische of vegan producten vraagt wordt niet teleurgesteld. En die zalige tapas, zoals de talloze houmous-variëteiten, blijven gewoon 3 voor 5 euro. Eet smakelijk.

Nico Milakovic: “Onze hypermoderne self-servicekassa’s vind je nog lang niet in elk filiaal. Ideaal voor klanten voor wie iedere minuut telt. Producten snel scannen in de winkel of direct bij de terminal, afrekenen met pin of creditkaart, kassabon scannen bij de uitgang en klaar! Nooit gedaan? Er is altijd minimaal 1 vriendelijke hostess aanwezig om te helpen. Contant afrekenen blijft uiteraard nog steeds mogelijk. Onze medewerkers en ik kijken uit naar 25 februari om de klanten te verwelkomen in onze nieuwe winkel.”

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …