Artist's impression fasering nieuwbouw Marktveldplein

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van 10 woningen in het nieuwe en duurzame woon-winkelcomplex Marktveldplein in het centrum van Vught. De woningen maken deel uit van de realisatie van fase 2 van de nieuwbouw. De woningen liggen aan de Raadhuisstraat en het Ploegveld in respectievelijk De Baron en het Koetshuis.

De voorbereidingen voor de bouw van fase 2 zijn in volle gang en net als bij de start van de bouw van het Raadhuys in fase 1, wordt een deel van de woningen vooruitlopend op de start van de bouw verkocht. In totaal komen er 87 woningen in Marktveldplein in een mix van appartementen, penthouses en patiowoningen. Fase 2, de bouw van De Baron en het Koetshuis, omvat in totaal 25 woningen. Hiervan komen nu 10 woningen beschikbaar voor verkoop tijdens een verkoopevenement op vrijdag 8 december 2023 in het Van der Valk hotel in Vught.

De Baron en het Koetshuis
In het Koetshuis, dat grenst aan het in fase 1 gerealiseerde Raadhuys, worden appartementen, penthouses en drie patiowoningen aangeboden. In De Baron, het solitaire gebouw op de kop van Marktveldplein, komen appartementen en penthouses. De woningen variëren in oppervlak van circa 90 tot ruim 165 m2 en bieden een grote diversiteit in prijs, buitenruimte, indeling, uitzicht en zonligging. De twee penthouses op de bovenste verdieping van De Baron bieden een uniek uitzicht en twee buitenruimtes en hebben een gebruiksoppervlakte van respectievelijk 165 en 167 m2. In het Koetshuis worden 4 royale driekamerappartementen aangeboden met een gebruiksoppervlakte van circa 100 tot 131 m2 en het grootste penthouse in het complex met een gebruiksoppervlak van 173 m2 met een groot dakterras van 42 m2. Vrijwel alle koopwoningen hebben de beschikking over 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage onder de nieuwbouw. De prijzen variëren van 529.000 tot 949.000 euro v.o.n.

Marktveldplein
Het nieuwe, duurzame woon-winkelgebied Marktveldplein wordt gerealiseerd in het oostelijk deel van het centrum en omvat kwalitatief hoogwaardige woningen met een volledig ondergrondse parkeervoorziening, moderne winkels en een grote, groene daktuin op de winkel van Albert Heijn. Alle woningen worden voorzien van ruime buitenruimtes en hoogwaardige afwerking en de verschillende materialen en kleuren in de gevels en dakbedekking geven een divers beeld. Daarnaast komen er in totaal 12 winkels (9 in het Raadhuys en 3 in De Baron) en 2 horecavoorzieningen (1 in het Koetshuis en 1 in het Raadhuys). Fase 2 van de nieuwbouw omvat de bouw van De Baron (10 appartementen en penthouses en 3 winkels) en het Koetshuis (12 appartementen en een penthouse, 3 patiowoningen en een horecaruimte).

Marktveldplein is een investering van Green Real Estate. Bouwaccent is betrokken als ontwikkelaar in samenwerking met Green Real Estate en de bouw van fase 1 is gerealiseerd door Burgtbouw. De verkoop van de woningen is in handen van Lelieveld Makelaardij in Vught.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …