Verkiezingsdebat met Ruben Brekelmans op 7 november

VVD Vught-Helvoirt-Cromvoirt nodigt geïnteresseerden uit om aanwezig te zijn bij een scherp, interactief verkiezingsdebat onder leiding van Albert Verlinde. Ruben Brekelmans, lid van de Tweede Kamer en nummer 6 op de lijst van de VVD, wil met u in gesprek gaan over asiel, migratie en buitenlandse zaken. Uiteraard krijgen bezoekers ook de gelegenheid om zelf vragen te stellen.

Ruben Brekelmans: “De afgelopen jaren heb ik als Tweede Kamerlid hard gewerkt om onszelf beter te verdedigen tegen de agressie van Rusland, ons weerbaarder te maken tegen de dreigingen door China, en de ontwrichtende asielstroom onder controle te krijgen. Op deze thema’s zijn resultaten bereikt, maar moet ook nog veel gebeuren. We moeten meer doen om onze vrije manier van leven te beschermen tegen Rusland en China. En er zijn nog veel maatregelen nodig om de onhoudbare asielinstroom fors omlaag te brengen.” Brekelmans wil hiermee, ook na de verkiezingen, verder aan de slag in de Tweede Kamer.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt dinsdag 7 november plaats in Theaterwerkplaats Novalis, Industrieweg 9C in Vught. Aanvang: 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. De toegang is gratis. In verband met beperkt aantal plaatsen, graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar sophie@vvdvught.nl (uiterlijk 5 november). Vol is vol.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …