VerhaalTijd voortaan ook in ’s-Hertogenbosch

Sinds twee maanden organiseert Bibliotheek ’s-Hertogenbosch e.o. een voorleesactiviteit voor volwassenen in Rosmalen, Vught, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Berlicum. Iedereen die zin heeft in een gezellig uurtje kan in de bibliotheek onder het genot van een kopje koffie komen luisteren naar een mooi verhaal. Het programma is succesvol en krijgt daarom vanaf mei uitbreiding in de vestiging in ’s-Hertogenbosch (Hinthamerstraat).

Ontmoeting, ontspanning en verhalen delen staat centraal bij VerhaalTijd. Samen met buurtgenoten, alleen of met familie of een mantelzorger, iedereen is van harte welkom. De reacties in de afgelopen twee maanden waren zeer positief. “Wij hebben gelachen en hadden ook stof om na te praten”, “Echt een cadeautje!” en “Hiervoor ga ik de deur uit.” Samen naar een verhaal luisteren levert plezier, nieuwe ontmoetingen en ervaringen op. De bibliotheek is een mooie plek om mensen en verhalen samen te brengen.

Vanaf mei ook in ’s-Hertogenbosch
VerhaalTijd vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand en vanaf 4 mei ook in de vestiging in de Hinthamerstraat in ’s-Hertogenbosch. En ook in de komende zomerperiode lezen we gewoon door! Komt u ook onder het genot van een kopje koffie luisteren naar een mooi verhaal? Laat het ons weten door te bellen naar 073 – 6802900 of mailen naar aanmelden@bibliotheekdenbosch.nl.

Iedere 1e vrijdag van de maand
Bibliotheek ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Boxtel, Sint-Michielgestel en Berlicum
11.00 – 12.00 uur
Toegang gratis

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …