Vergevorderde plannen glossy ‘VUGHTMAG!’

Tijdens de samenkomst in het kader van ‘Het Geheim van Vught’ in Huize Bergen werden ook de vergevorderde plannen voor een Vughtse Glossy bekend gemaakt. Het wordt een luxe-uitgevoerde promotiegids van 160 pagina’s die huis-aan-huis bezorgd gaat worden en gratis zal worden aangeboden. Titel van de prestigieuze glossy is VUGHTMAG!.

“De naam ‘Vughtmoet’ was eigenlijk beter geweest, maar met ’mag’ verwijzen we naar ‘magazine’ “, vertelde Ton de Kort die de samenstelling van het tijdschrift coördineert en het blad omschrijft als: “Een eenmalige uitgave die in één keer een breed en afwisselend beeld wil geven van wat er binnen de gemeentegrenzen van Vught te vinden is op het gebied van toerisme, historie, horeca, evenementen, winkels en bedrijven.

Een kwalitatief hoogstaand magazine dat tijdloos zal zijn met lezenswaardige verhalen, prikkelende columns en rubrieken. Er zullen grote, kwalitatief hoogstaande foto’s in worden opgenomen. Opvallende Vughtenaren zullen worden geïnterviewd en geportretteerd. Ook voor strips zal plaats zijn en de Vughtse ondernemers zullen aandacht krijgen. Verder uiteraard veel aandacht voor de meest imposante ‘Vughtse schatten’ terwijl de lezer daarnaast meegenomen zal worden naar onbekende stukjes Vught. Voor de natuur en het Vughtse Groen zijn vanzelfsprekend ook pagina’s ingetekend. Adverteren in VUGHTMAG! is uiteraard mogelijk. Advertenties worden in eigen beheer opgemaakt. Ze hoeven dus niet kant en klaar aangeleverd te worden. Desgewenst stuurt de redactie een fotograaf en tekstschrijver bij de geïnteresseerden langs om in goede harmonie en passend bij de stijl van het blad tot een excellent eindresultaat te komen.

Het verspreidingsgebied van VUGHTMAG! is gelijk aan dat van Het Klaverblad waardoor het dus bij 20.450 huishoudens op de mat valt om daarna een gepast plaatsje te krijgen op tafel. “En voor meerdere jaren…” veronderstelt Ton de Kort. Adverteerders, horecagelegenheden, huisarts- en tandartspraktijken enz. zullen extra exemplaren krijgen.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …