Verantwoord leren hardlopen bij Prins Hendrik

Binnenkort start bij Prins Hendrik in Vught een trainingsgroep om geïnteresseerden met geen of zeer beperkte sportervaring op verantwoorde wijze te laten starten met hardlopen. Het doel is dat elke deelnemer na 12 weken ongeveer 35 minuten aaneengesloten kan hardlopen. Wie de smaak dan echt te pakken heeft, kan meteen doorstromen naar een van de vele recreatieve loopgroepen van Prins Hendrik.

Drie maal per jaar begint er een Start-to-Move, in januari, april en september. Zo kan het toenemend aantal mensen dat enthousiast is voor het lopen goed worden opgevangen en is er ruimte voor individuele aandacht. Er zijn speciale trainers voor de beginnersgroepen. Inbegrepen is advies over kleding/schoeisel, blessurepreventie en voeding.

Start-to-Move biedt 3 trainingsmogelijkheden per week. Het is aan te raden om slechts 2 trainingen per week te volgen. Dit kan dinsdagavond om 19.00 uur, donderdagavond om 19.00 uur en zaterdagochtend om 09.30 uur. Start vanaf: dinsdag 13 sep, 19.00-20.30 uur, Prins Hendrik, Sportlaan 1, Vught. Maximaal aantal is vastgesteld op 25 deelnemers. Inschrijven is mogelijk t/m 11 september. Het cursusgeld bedraagt 60 euro. Info en aanmelden.

Kijk ook bij

Winterse Buitenbios bij Verkadefabriek

Na het succes van de eerste editie van Buitenbios im Schnee in 2022, nodigt de …