Venduehuis Taxatiedag in Design Museum Den Bosch 8 maart

Wilt u weten wat uw Europese en Indische schilderijen, tekeningen en aquarellen waard zijn of uw Chinees porselein, Aziatica of design? Op vrijdag 8 maart tussen 11.00 en 16.00 uur staan de taxateurs van het Venduehuis uit Den Haag voor u klaar in Design Museum Den Bosch om uw kunst en antiek te taxeren en desgewenst in te nemen voor veiling. Speciaal voor de beoordeling van design, art deco en art nouveau en Indonesische schilderijen komt Frans Leidelmeijer mee, bekend van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch.

De taxatiedag in het Design Museum Den Bosch is uitsluitend bedoeld voor kunst en antiek uit de categorieën design, art nouveau en art deco, Europese schilder- en tekenkunst, Indische/Indonesische schilder- en tekenkunst en Aziatisch porselein.

U kunt vrijblijvend en kosteloos maximaal 5 items per persoon/per gezelschap laten beoordelen. Toegang tot de taxatie is gratis en aanmelden is niet nodig. Als u een Museumkaart heeft, dan scant het museum die graag. Als u ook de tentoonstelling wilt bezoeken is een geldig ticket verplicht (Museumkaart of een ter plaatse gekocht entreebewijs).

Het Venduehuis der Notarissen is het oudste Nederlandse veilinghuis, gevestigd in hartje Den Haag vlakbij Paleis Noordeinde. Bij het Venduehuis wordt kunst, antiek en design geveild in themaveilingen en in de Spring- en Autum Auction in het voorjaar en het najaar. Daarnaast zijn er online veilingen die via internet worden gehouden. Het aanbod in deze veilingen kunt u bekijken in de online catalogi op de website, maar ook op kijkdagen.

Het museum aan De Mortel 4 is bereikbaar vanaf het NS Station met bus 11, uitstappen bij de halte Zuidwal/Spinhuiswal. Vanaf daar is het circa vijf minuten lopen naar het museum. Parkeren kan in parkeergarage Wolvenhoek.

Kijk ook bij

Vughts raadslid Dianne Schellekens nummer 2 op lijst D66 Brabant

Dianne Schellekens uit Vught staat hoog op de lijst van D66 Brabant bij de verkiezingen …