Veel sportieve en creatieve activiteiten voor kids

In de eerste week van het nieuwe schooljaar ontvangen alle basisschoolleerlingen in Vught, Cromvoirt en Helvoirt het inmiddels welbekende en alweer vijfde Sjors Sportief Sjors Creatief-boekje.

Dit boekje van wel 80 pagina’s staat vol met aanbod van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente. Kinderen kunnen zich aanmelden bij een activiteit en zo kennismaken met een sport, met cultuurlessen, een vereniging of een creatieve activiteit. Altijd al eens een tennisles willen proberen? Zin om een instrument te bespelen? Ben jij een dansliefhebber? Waag jij je graag in een technische of digitale wereld óf stap je juist liever de natuur in? Voor iedereen zit er wel wat bij. Op donderdagmiddag 8 september om 18.00 uur is de kick-off van de activiteiten en kunnen kinderen zich digitaal aanmelden. Doe dit snel, want vol is vol!

Vught Beweegt
Het initiatief voor Sjors Sportief Sjors Creatief wordt achter de schermen ‘aangejaagd’ door de buurtsportcoaches van MOVE Vught en de cultuurcoaches van Plaza Cultura. Sjors is onderdeel van de uitgebreidere website met cultureel, educatief en sportief aanbod voor mensen van álle leeftijden: Vught Beweegt. Dit 0-tot-100-platform is te bezoeken via www.vughtbeweegt.nl. Gedurende het jaar blijft het aanbod op deze website groeien en vernieuwen. Houd de site dus goed in de gaten!

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …