Veel sportieve en creatieve activiteiten in het nieuwe Sjors-boekje

In de eerste schoolweek van dit jaar hebben alle basisschoolkinderen in Vught, Cromvoirt en Helvoirt het inmiddels welbekende Sjors Sportief Sjors Creatief-boekje ontvangen. Dit boekje staat vol met aanbod van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente.

Kinderen kunnen zich aanmelden bij een activiteit en zo kennismaken met een sport, cultuurlessen, een vereniging of creatieve activiteit. Altijd al eens een tennisles willen proberen? Zin om een instrument te bespelen? Ben jij een dansliefhebber? Of onderzoek je liever je sportieve skills bij de voetbalclub of atletiekvereniging? Voor iedereen zit er wel wat bij. Vanaf donderdagmiddag 9 september 15.00 uur is de kick-off van de activiteiten en kunnen kinderen zich digitaal aanmelden. Doe dit snel, want vol is vol!

Vught Beweegt
Het initiatief voor Sjors Sportief Sjors Creatief wordt achter de schermen aangejaagd door de buurtsportcoaches van MOVE Vught en de cultuurcoaches van Plaza Cultura. Sjors is onderdeel van de uitgebreidere website met cultureel, educatief en sportief aanbod voor mensen van álle leeftijden: Vught Beweegt. Dit 0 tot 100 platform is te bezoeken via www.vughtbeweegt.nl. Gedurende het jaar blijft het aanbod op deze website groeien en vernieuwen. Houd hem dus goed in de gaten!

Kijk ook bij

Laat u verleiden door Hanneke Gommers

‘Pats!’ expositie in DePetrus Van 8 tot en met 24 juli zijn de bijzondere schilderijen …