Home / Algemeen / Vanaf augustus twee hoogwaardige schoenenzaken in Vught-Centrum
Patisserie De Rouw

Vanaf augustus twee hoogwaardige schoenenzaken in Vught-Centrum

Vanaf eind augustus zullen in Vught-Centrum weer twee hoogwaardige schoenenzaken actief zijn. Na het verdwijnen van de schoenenzaak van Christiène Jonkergouw komt in diezelfde Kerkstraat schoenenzaak ‘Van Leer & Meer’ gerund door de jeugdige Vughtenaar Rick Bekkers.

Rick Bekkers werkte in zijn studententijd bij Van der Steen Schoenen, die al jarenlang gesitueerd is op Heuvel 1 en een jaar geleden werd overgenomen door Alexander en Monique Houtsma. Het duo ging vanaf de overname door met dezelfde strategie die  de eerdere ondernemers Jules en Mientje Van der Steen hanteerden. Schoenenzaak Van der Steen is dus geruisloos overgegaan in andere handen met nog steeds dezelfde uitstraling en het bekende ruime assortiment.

Van Leer en Meer
Aan de Kerkstraat zijn thans de werkzaamheden in volle gang om eind augustus de schoenenzaak ‘Van Leer en Meer’ te presenteren. Rick Bekkers gaat het pand drastisch transformeren en aanpassen om eind augustus de deuren te kunnen openen. Bij het introduceren in de schoenenwereld werd Bekkers bijgestaan door zijn vroegere werkgever Jules van der Steen. Laatstgenoemde  vindt Vught-Centrum uitermate geschikt voor twee schoenenzaken, die elkaar in collecties goed zullen aanvullen. Van der Steen is echter niet van plan om te gaan participeren in de nieuwe zaak. Van der Steen acht zijn taak hiermee beëindigd.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Starten met Golf was nog nooit zó gemakkelijk

Vaak inspireert een crisis mensen om eens iets nieuws uit te proberen. Bij Golfclub Vught …