Home / Algemeen / Vanaf 8 mei gratis bewegen voor senioren
Patisserie De Rouw

Vanaf 8 mei gratis bewegen voor senioren

Ouderen Samen en MOVE Vught bieden een leuke beweegactiviteit aan. In de maanden mei en juni bent u op dinsdagmiddag welkom in de sportzaal van de Hertog van Brabantschool, ingang Hertoglaan 4b. Van 15.00 tot 16.00 uur wordt op een gezellige en ook uitdagende manier les gegeven door Jolanda Vlaminckx. U hoeft u niet vooraf aan te melden. Deelname is geheel gratis. Iedere senior kan meedoen!

Bewegen is gezond voor lichaam en geest en geeft energie. Voor iedereen wordt het mogelijk – op maat – mee te doen aan de activiteiten. Een tiental ouderen heeft de smaak al te pakken. Komt u ook? We adviseren u om makkelijke kleding aan te trekken die lekker zit. Heeft u geen sportschoenen, dan volstaan schone schoenen ook. Voor een drankje wordt gezorgd.

Noteer de volgende dinsdagmiddagen van 15.00 tot 16.00 uur in uw agenda: 8, 15, 22 en 29 mei. En 5, 12, 19 en 26 juni én 3 juli 2018. Mocht het vervoer een probleem zijn? De Seniorenbus Vught vervoert senioren naar de beweegmiddag. Leden betalen € 0,50 en niet-leden € 1 per rit. U kunt contact opnemen met de Seniorenbus Vught via 073-711 31 91.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Anders Bezig Zijn start gespreksgroep in DePetrus

Thérèse Verbiest gaat weer starten met het begeleiden van ’n groep vrouwen en mannen die …