René Bastiaanse, uw gastheer in Vught

Van nostalgie naar nu … in Vught!

Hou je van mooie verhalen, wil je even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was? Dan hebben we goed nieuws! Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) strijkt woensdag 31 oktober neer in Vught. De KBO Vught organiseert samen met het BHIC een gezellige en nostalgische middag voor alle belangstellenden uit Vught en Cromvoirt.

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur in het restaurant van Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48, 5262 TN in Vught. De toegang is gratis. De zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek.

Eerste Heilige Communie, Vught 1949 (Collectie BHIC, fotopersbureau Het Zuiden)

Het programma begint met een welkomstwoord en inleiding door René Bastiaanse, bekend van zijn tv-programma’s op Omroep Brabant. Daarna volgt ‘In ganzenpas door vier decennia’. Marilou Nillesen, historisch reporter van het BHIC, neemt je op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Daarna krijgen de bezoekers de gelegenheid om meegebrachte foto’s op een groot scherm te laten zien en samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselen. Ten slotte volgt een gezellige ‘Petje op Petje af’-quiz door René Bastiaanse met voor iedereen herkenbare filmpjes, muziek en foto’s van weleer. Iedereen is welkom! Vergeet niet oude foto’s en films van en over het oude Vught en Cromvoirt mee te nemen!

Kijk ook bij

DePetrus gesloten met Pinksteren

Op zondag 28 en maandag 29 mei is DePetrus gesloten. Op dinsdag 30 mei is …