Installatie burgemeester de heer Dr. Kamerbeek (1960)

Van nostalgie naar nu… in Sint-Michielsgestel

Houd je van mooie verhalen, wil je even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was in Sint-Michielsgestel? Dan is er goed nieuws. Het BHIC strijkt donderdagmiddag 13 april  neer in Sint-Michielsgestel.

In Ontmoetingscentrum De Huif, Hortensiastraat 2, organiseert de KBO Sint-Michielsgestel samen met het BHIC de historisch getinte middag ‘Het geheugen van Sint-Michielsgestel’. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur, de zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek.

Nieuw programma
Het welkomstwoord en inleiding is voor rekening van René Bastiaanse met ‘In ganzenpas door drie decennia’. Marilou Nillesen, historicus en historisch blogger van het BHIC, neemt je op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Gelegenheid om je meegebrachte foto’s op een groot scherm te laten zien, samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselen. Gezellige ‘Petje op Petje af’ quiz door René Bastiaanse met daarbij historisch beeld en geluid uit de archieven van Sint-Michielsgestel en ook Gemonde, Den Dungen, en Berlicum. Vergeet niet oude foto’s en films van en over het oude Sint-Michielsgestel, Gemonde,  Berlicum en Den Dungen mee te nemen!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …