Van Helvoort sport viert 60 jarig bestaan

Van Helvoort Sport aan de Theresialaan is al meer dan 60 jaar een begrip voor sporters in Vught e.o. In deze Vughtse sportzaak kunt u terecht voor al u sportaankopen en u vindt er ook een aantrekkelijke collectie vrijetijdskleding en schoenen.

De collectie bestaat uit de gerenommeerde merken als: Nike, Adidas, Under Armour, K-Swiss, Asics, Bjorn Borg, Babolat, Wilson en vanaf het najaar van 2017 ook Lyle & Scott. Daarnaast biedt Van Helvoort extra services, zoals het professioneel bespannen van tennis rackets en het  bedrukken van kleding.

Klantenacties

De komende weken zal van Helvoort Sport met aantrekkelijke klantenacties aandacht schenken aan het 60 jaar bestaan. Ook zullen er mooie prijzen verloot worden via facebook. Like allemaal de pagina en doe mee! Manon en Harrie van Helvoort zien jullie graag in de  nieuwe winkel tijdens de speciale koopavond op donderdag 16 maart vanaf 16.00-21.00 uur, die gepaard gaat  met 20% korting op de gehele nieuwe collectie.  Bovendien staat er een  hapje en drankje voor u klaar.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …