Van der Valk Hotel Vught wordt ‘makelaar’ voor het goede doel

Met ingang van 3 september is Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught een van de verkooppunten van 16 historische panden uit ’s-Hertogenbosch … in miniatuur welteverstaan.

De opbrengst van deze verkoop komt geheel ten goede aan Theaterwerkplaats Novalis, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijk beperking in Vught. Peter Raaijmakers, general manager van hotel ’s-Hertogenbosch-Vught, heeft een speciale vitrine ingericht met de complete serie van 16 bijzondere monumenten. “Op deze manier wil ons hotel een bijdrage leveren aan deze bijzondere dagbesteding. Het past helemaal in onze filosofie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.”

Kleinste details
De monumentjes zijn gemaakt van parastone en via de 3D-techniek tot in de kleinste details nagemaakt. Zo is bij het pand ’t Misverstant ook het dak scheef en is de eenhoorn in het pand de Oranjeboom (apotheek op de markt) goed zichtbaar. Een unieke verzameling huisjes die zowel in de huiskamer als op kantoor de aandacht zullen trekken. De ‘makelaar’ Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught nodigt u uit om een kijkje te nemen in de vitrine en natuurlijk er een (of meerdere) te kopen. Om de prijs hoeft u het niet te laten: 14,95 euro en alleen voor het grote pand ‘de Moriaan’ betaalt u 29,50 euro. Neem ook eens een kijkje op www.monumentjes.com.

Kijk ook bij

Online reis met theatermakers Novalis naar Tanzania

Ondanks dat er niet gereisd mag worden, vond er op 15 en 18 februari een …