Van de Wiel Complete Afbouw zamelt geld in voor goed doel

Jaarlijks viert Van de Wiel Complete Afbouw uit Vught de bouwvak met medewerkers en vaste relaties. Ook dit jaar was het, met inachtneming van de geldende RIVM-maatregelen, mogelijk om samen te komen. Onder het genot van een hapje, een drankje en veel livemuziek werd een uitdagend maar ook succesvol jaar gevierd. Onder andere Gerard Joling en Frans Bauer gaven de genodigden een wervelende show.

Tijdens deze avonden is er ook geld ingezameld voor een goed doel. Vanwege de goede band met Vught is er gekozen voor een lokaal initiatief. Helaas zijn er ook in de gemeente Vught diverse kinderen die door geldzorgen in het gezin niet de middelen hebben om even te kunnen ontspannen. Speciaal daarvoor zijn er vakantiepakketten samengesteld met entreekaartjes en waardebonnen van lokale ondernemers. Op deze manier kunnen ook deze kinderen er met het gezin op uit om iets leuks te gaan doen. Dit initiatief is een samenwerking tussen Vincentiusvereniging en Leergeld Vught. Dit jaar bereiken ze met deze actie 140 gezinnen met in totaal 290 kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

Miriam Vriens: “Wij zijn trots dat we samen met onze medewerkers, relaties en zelfs de artiesten een werkelijk schitterend bedrag op hebben mogen halen. Uiteindelijk mochten de eigenaren Paul van de Wiel en Django van der Mark een cheque van 4500 euro namens ‘Van de Wiel’ overhandigen ten bate van dit goede doel. We weten zeker dat hiermee een hoop kinderen mee worden geholpen en we wensen ze een zorgeloze vakantie!”

Kijk ook bij

Voorlopige uitslag verkiezingen bestuur Waterschap De Dommel

Op woensdag 15 maart waren de verkiezingen voor het algemeen bestuur van Waterschap De Dommel. …