Home / Algemeen / Vakantiepakket voor Vughtse minimagezinnen
Patisserie De Rouw

Vakantiepakket voor Vughtse minimagezinnen

Een goede samenwerking tussen Stichting Leergeld en Vincentiusvereniging Vught heeft geleid tot een mooi vakantiepakket voor gezinnen in armoede uit gemeente Vught, om met hun kinderen toch een beetje vakantie te vieren.

Zes weken zomervakantie is een lange periode als je te weinig geld hebt om leuke dingen te doen. Kinderen willen toch graag aan het begin van het schooljaar kunnen vertellen wat zij in de vakantie hebben gedaan. Door de krachten te bundelen en met behulp van organisaties en bedrijven uit gemeente Vught, hebben Leergeld en Vincentiusvereniging Vught een prachtig vakantiepakket samengesteld voor ouders en hun kinderen. De inhoud van het vakantiepakket bestond uit vrijkaartjes voor Strandbad IJM inclusief een consumptie, een bon voor pannenkoekhuis het Wonderbos, gratis toegang tot Kids PLaza, een strippenkaart voor ijsjes van Lavinia, gratis entree voor de Midgetgolf Cromvoirt inclusief een waterijsje, het gratis aanbod van MOVE Vught en een flyer van ‘Omarmen’, dit is een werkgroep van ervaringsdeskundigen armoede uit gemeente Vught, die altijd een luisterend oor hebben. Voor de gezinnen in armoede die dit jaar geen uitnodiging hebben ontvangen van Vincentiusvereniging Vught voor een week vakantie of entreekaarten voor de Efteling, zijn er ook gratis entreekaarten voor Duinoord in het pakket bijgesloten.

Dank!
De Vincentiusvereniging dankt bedrijven en ondernemers voor hun bijdrage. Veronique Schiefelbusch van Vincentius: “Het is zo fijn dat deze bedrijven het mede mogelijk maken dat alle kinderen in armoede in gemeente Vught een fijne zomervakantie kunnen beleven.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Wekelijkse wandel- of fietschallenge voor Brabanders met beperking of aandoening

Om mensen met een beperking of chronische aandoening te stimuleren te gaan wandelen of fietsen …