Vakantiepakket voor minimagezinnen

Zes weken is een lange tijd als je geen geld hebt om leuke dingen te doen. En kinderen willen toch graag in het nieuwe schooljaar kunnen vertellen wat zij gedaan hebben in de vakantie. Daarom stelden Stichting Leergeld en Vincentiusvereniging Vught ook dit jaar een vakantiepakket samen voor gezinnen uit gemeente Vught die het financieel even wat minder hebben.

Het pakket bestond uit vrijkaartjes voor Kids Plaza en Strandbad IJM, een 10 bollenkaart van Lavinia, een dinerbon van Pannenkoekenhuis het Wonderbos, een cadeaukaart van de HEMA en 2 bonnen van Kringloopwinkel Vincentius Vught. Vanwege corona was de samenstelling van het vakantiepakket iets anders dan twee jaar geleden. In het pakket zaten minder activiteiten, maar met de cadeaubonnen konden de kinderen nu zelf kiezen waar ze de vakantieweken mee wilden spelen. De enveloppen werden vlak voor de zomervakantie thuis bij de gezinnen afgeleverd of in de brievenbus gedaan. Het is zeker dat de 140 gezinnen met kinderen uit gemeente Vught ook dit jaar heel blij zijn geweest met het vakantiepakket.

Dank voor jullie donatie!
Zonder financiële steun zou het vakantiepakket in deze vorm niet kunnen bestaan. Graag danken Stichting Leergeld en Vincentiusvereniging Vught alle sponsors heel hartelijk voor hun financiële bijdrage aan deze actie. Strandbad IJM, Lions Vught, Rotary Vught, Jeugdfonds, Stichting Miles of Pleasure, Lavinia, Van de Wiel Complete Afbouw BV, Kiwanis Kinderfonds en Lions Club Vught. Allemaal heel hartelijk dank voor jullie gulle bijdrage!

Kijk ook bij

Foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ in Barak 1B vanaf 9 juli

Voor de foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ portretteerde Ton Toemen een aantal oud-militairen van het Koninklijk …