V-Kids maakt eigen sinterklaaslied ‘Een echte baas’

Het Vughtse kinderkoor V-Kids, het kinderkoor van MusiCare dat ieder jaar in december hun nieuwe cd presenteert in de Speeldoos bestaat dit jaar vijf jaar. Het eerste lustrum wordt gevierd met een vijfde album ‘Samen op de wereld’.

Op dit album staan weer prachtige, zelfgeschreven nummers. Waaronder hun eerste eigen sinterklaaslied ‘Een echte baas’, dat ze tijdens de intocht van Sinterklaas in Den Bosch live mochten zingen voor Sinterklaas en alle toeschouwers bij het Bolwerk. De koorleden staan te popelen om op zaterdag 17 en zondag 18 december hun vijfde cd te presenteren met vier voorstellingen. Een jaar lang heeft het koor, dat bestaat uit 64 jongens en meisjes, wekelijks gerepeteerd, zelf alle nummers geschreven, een cd opgenomen en toegewerkt naar dit concert. Je mag dan ook een swingend en muzikaal enthousiaste middag verwachten. Hun grootste wens? De ‘Kinderen voor Kinderen’ van het zuiden worden. Met een film, videoclip, cd en heel wat podiumervaring zijn ze al goed op weg! Alle V-Kids-liedjes beluister je op Spotify.

Kaartjes
Wil je de V-Kids voorstelling ‘Samen op de wereld’ ook komen bekijken? Reserveer dan gauw een kaartje voor een van de voorstellingen via theaterdespeeldoos.nl/programma/programma-theater.

Kijk ook bij

Verkoop 10 woningen in Marktveldplein gestart

Green Real Estate maakt bekend op 8 december 2023 te starten met de verkoop van …