Optreden V-Kids in 2020

V-Kids cd en film ‘Wat een bende’

Je kent ze vast nog wel: V-Kids, het Vughtse kinderkoor van MusiCare dat ieder jaar in december zijn nieuwe cd presenteert in Theater de Speeldoos.

In 2018 brachten deze ’Kinderen voor Kinderen van het zuiden’ hun eerste cd uit, genaamd ‘Hey, jij!’ en in 2019 verscheen hun tweede cd ‘Hé, word eens wakker!’ Eind 2020 was het koor klaar om de derde cd ‘Wat een bende’ te presenteren. Helaas kon dat dit keer niet in het theater. Maar V-Kids zou V-Kids niet zijn als het daar geen feestelijke draai aan zou geven.

Videoclips
Van alle twaalf zelfgeschreven liedjes werden videoclips gemaakt. Samen vormen deze clips het verhaal van De club van het Fort.  Benieuwd naar deze familiefilm voor jong en oud? De V-Kids-film ‘Wat een bende’ is nu te zien op het YouTube-kanaal van MusiCare. Door liedjes als ‘Raar huppeltje’, ‘Vakantie’ en ‘Sterren’ ontdek je het bijzondere verhaal van ‘De club van het Fort’. Je kunt alle liedjes van het album ook op Spotify beluisteren. Kinderkoor V-Kids wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Vught. Meer informatie over V-Kids vind je op www.musi-cademy.nl/aanbod/groepslessen/v-kids

Kijk ook bij

Vughts college beantwoordt vragen over interview wethouder Vos

Vorig college stelde raad wél op de hoogte van ontwikkelingen rond N65 De fractie van …