Uw statiegeldbon voor de Roparun

Gedurende de hele maand maart kunnen statiegeldbonnen gedoneerd worden voor een prachtig doel. In de brievenbus bij de flessenautomaat in de Jumbosupermarkt aan de Raadhuisstraat in Vught kunt u uw statiegeldbonnen doneren voor het Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje.

De stichting ’t Halve Zolenlijntje zet zich al voor het vijftiende jaar in voor de Roparun. Het gedreven team doet elk jaar met veel succes mee aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam tijdens het pinksterweekend. Dit jaar kan de Roparun vanwege de coronamaatregelen niet georganiseerd worden in die verschillende landen. Daarom is er een route uitgezet die start vanaf vliegveld Twente en finisht op de Coolsingel in Rotterdam. Dit jaar dus ook dwars door ons eigen Brabant met een totale lengte van 550 km!

De Roparun is een sponsorloop voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. De gelden worden besteed om gezinnen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte wat verlichting, afleiding en extra zorg te bieden. Het team ’t Halve Zolenlijntje roept alle winkelende mensen in de Jumbosupermarkt aan de Raadhuisstraat in Vught op om hun statiegeldbonnen in de maand maart te doneren.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …