Uitwisselingsstudent uit Duitsland zoekt een warm thuis in Vught of omgeving

Deze januari maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook Ella uit Duitsland die haar Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in Vught of omgeving. Voor haar zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active nog een enthousiast gastgezin dat haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2022.

Ella doet mee aan het uitwisselingsprogramma High School Holland van Travel Active. Dit programma biedt buitenlandse scholieren de kans écht deel uit te maken van de Nederlandse cultuur door ze een thuis te bieden bij een Nederlands gezin en ze hier naar een middelbare school te laten gaan. Een culturele uitwisseling is niet alleen een avontuur voor de buitenlandse scholier. Ook het gastgezin leert over de cultuur en inzichten die een buitenlandse scholier meebrengt! Zeker in tijden waarin wij minder kunnen reizen, biedt een cultureel uitwisselingsprogramma een unieke kans om toch andere culturen, tradities en talen te ontdekken.

Wie is Ella?
De 15-jarige Ella uit Duitsland is een sociale en sportieve meid. Haar favoriete sport is hockey, ze traint hiervoor elke week drie keer. Daarnaast doet ze met haar familie veel sportieve dingen zoals golfen en skiën. Ella heeft thuis een hond, twee katten en drie paarden en kan dus goed voor dieren zorgen. De Duitse scholiere kan niet wachten om haar uitwisseling te beginnen en om voor het eerst poffertjes te eten! Nederland is een echt hockeyland en dat is mijn favoriete sport, dus de keuze naar welk land ik op uitwisseling zal gaan was snel gemaakt!” Leer Ella beter kennen. Bekijk haar profiel op de website van Travel Active.

Kijk ook bij

Een dansje en glimlach bij ‘stoute’ protestactie horeca

De bliksemactie van de Vughtse horeca toverde afgelopen zaterdag in het centrum en in Helvoirt …